DİYARBAKIR / BİSMİL - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Abdullah ÇAKMAK - Okul Müdürü

1981 yılında Bismil’in Aralık Köyünde Dünyaya gelen Abdullah ÇAKMAK İlkokul eğitimini Aralık İlkokulunda tamamlamış, ortaokul eğitimi için Aralık Köyüne bağlı Kooperatif Mezrasında bulunan Yunus Emre İlköğretim Okulunda devam etmiştir. 1995 yılında lise Eğitimini Bismil’de bulunan Bismil Lisesinde tamamlayan Abdullah ÇAKMAK Lisans Eğitimini Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği dalında yapmıştır. 2022 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamıştır. Okul Müdürümüz meslek hayatına 2006 yılında Batman’ın Beşiri İlçesine bağlı İki köprü İlköğretim okulunda başlamış, 2007 yılında Bismil’in Yukarı Salat İlköğretim okulunda meslek hayatında devam eden Abdullah ÇAKMAK 2010 yılı ile beraber Bismil Atatürk İlköğretim Okulunda meslek hayatını devam ettirmiştir. 2013 yılında Fatih Ortaokulunda çalışmaya başlayan Abdullah ÇAKMAK bu okulda 6 ay görev yaptıktan sonra 2014 Ocağı ile beraber idarecilik hayatına Güngeçti Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak başlamıştır. 2020 yılı ile beraber Eğitim Şehitleri Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görevini sürdüren Abdullah ÇAKMAK 2022 yılı itibariyle görevde yükselmeyle Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda müdür olarak göreve başlamıştır. Halen aynı kurumda müdürlük görevini sürdüren Abdullah ÇAKMAK evli ve iki çocuk babasıdır.

Katıldığı Seminer ve Kurslar

v  Bağımlılıkla Mücadele Kursu